Kaikkien aikojen kolikkopelisuosikit

Kolikkopelit ovat hauskaa ajankulua. Erilaiset bonuspelit ja rullien pyörimisen seuraaminen hauskassa peliympäristössä tuottaa suurta mielihyvää. Olemme koonneet alle muutamia kestosuosikkeja.

Tutustu listaan ja löydä omasi:

  • Reel StealReel Steelin teema keskittyy varkauksiin, ja sen inspiraatio saattaa olla elokuvista kuten Fast and Furious ja Italian Job. Pelissä on paljon jänniä ominaisuuksia kuten villejä symboleita, scattereita, ilmaiskierroksia ja kertoimia. Pelissä on hieno näkymä, jossa on mm. varkauskeikkoihin tarvittavia välineitä. Rullat ovat harmaita, ja grafiikat heijastavat varkautta hyvin. Wild symbolina toimii oranssi urheiluauto. Wild-merkkien avulla voitot voivat jopa 25-kertaistaa. Dynamiittisymbolit antavat ilmaisia kierroksia. Kolmella symbolilla saa 15 kierrosta, neljällä 20 ja viidellä 25 kierrosta. Pelissä on oikea ryöstöretken tunnelma. Pelin voi löytää videoslots.com –sivustolta.
  • PimpedPimpedin on kehittänyt Play’n GO ja siinä on 10 voittolinjaa. Pelin teema on hip hop skenen ylellinen elämäntapa. Sen wild- symboli on nyrkki, jossa on hiphoppareille ominaisia sormuksia. Scatterina toimii dollarimerkki. 5 wild- symbolilla voittaa 1000 kolikon jackpotin. Pelin musiikki on R&B ja hip-hop-vaikutteista. 3 dollarisymbolilla saa ilmaiskierroksia alkaen viidestä – ja saat voiton jokaisella ilmaiskierroksella.
  • Hercules Son of ZeusHercules Son of Zeus on hauska sukellus antiikin historiaan. Pelin ympäristö on kaunis ja klassinen Antiikin Kreikan arkkitehtuurin inspiroima kokonaisuus, joka ei kuitenkaan ammu yli. Rullia ympäröivät marmoripylväät ja Hercules on erittäin komea henkilö. Pelissä on 50 voittolinjaa ja panos voi olla 50-500 kolikkoa per kierros. Voiton yhteydessä on aina hauska 3D-animaatio. Pelissä on keskitason volatiliteetti, eli pelissä tulee hyvin sekä suuria että pieniä voittoja tasaiseen tahtiin. Symboleina on esim. Zeus-kolikko, temppeli (wild symboli).
  • The Invisible ManThe Invisible Man perustuu 1933 julkaistuun elokuvaan, joka perustui 1897 julkaistuun kirjaan, ja se on erittäin hieno kokemus sekä pelikokemuksena että visuaalisena kokemuksena. Pelissä on 5 rullaa ja 20 voittolinjaa. Elokuvassa tiedemies alkaa tutkia optiikkaa tullakseen näkymättömäksi. Peliä pelatessa tulee erittäin elokuvamainen tunne. Pelissä on 2 bonustoimintoa. Wild -symboleina toimivat mm. Griffin ja Poliisi. Jos saat molemmat ne yhdistyvät keskenään ja aloittavat ilmaiskierrokset.

Lillie Deckow